Haar verzorging

Haarverzorging voor dames.

Wassen staat voor een ontspannende wasbehandeling waarbij de gebruikte producten afgestemd worden op haar en hoofdhuid. De shampoo en de conditioner is een belangrijk onderdeel van haarverzorging.
Door te investeren in goede basisproducten, creëer je al snel een goede look.
Met shampoo en conditioner van een hoogwaardige kwaliteit verbeter je je haar en zit het beter in model.

De verzorgingsserie waar ik voor gekozen heb om mee te gaan werken heet Créasoin van Trinity haircare.
Deze verzorgingslijn Créasoin is opgedeeld in verschillende series.
Elke serie wordt vervaardigd met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Alle producten zijn volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd en zijn daardoor vrij van verontreinigingen.
Dit blijkt ook uit de consequente dermatologische testen. Uiteraard is deze ontwikkeling geheel dierproefvrij!

Créasoin argan oil therapy complex: De serie gebaseerd op de zeer hoogwaardige bestanddelen van argan olie.
Créasoin argan oil therapy complex is speciaal ontwikkeld rondom het zeldzame en hoogwaardige argan olie.
In tegenstelling tot andere argan olie producten gebruikt Trinity haircare geen andere hoofdingrediënten of allergene parfumstoffen
Créasoin argan oil therapy complex serie vertrouwt op de natuurlijke kracht en effectiviteit van argan olie.
Créasoin colour gloss serie: Créasoin colour gloss serie geeft gekleurd haar glans en souplesse. De kracht en de helderheid van de kleur blijven behouden en de kleur wordt beschermt tegen verbleken.
Créasoin moisturising serie: Créasoin moisturising serie hydrateert droog haar en bevordert de doorkambaarheid en glans van het haar.
Créasoin curl vitalising serie: Créasoin curl vitalising serie optimaliseert de veerkracht en de glans van gekruld haar en verbetert de doorkambaarheid
Créasoin volumising serie: Créasoin volumising serie versterkt het haar en geeft het zichtbaar meer volume.
Ik geef u graag advies welke shampoo en haarmasker het beste bij uw haar past om thuis te gaan gebruiken.

Is een goed betaalbare lijn met een verrassend goede kwaliteit, bijna alle producten van Trinity zijn €16,95, op de Argan producten na.

Voor de stoere man

Tailor'S is het verzorgings- en stylingsmerk voor de man bij Michaela's Hair@Home. Als je professionele producten gebruikt dan komt je haar niet of nauwelijks in aanraking met synthetische siliconen. Deze verstikken je haar, waardoor je hoofdhuid vet wordt en je haar zwaar gaat aanvoelen. Professionele producten bevatten wateroplossende siliconen die zuurstofdoorlatend zijn. Deze zorgen niet voor vet of zwaar haar.
De Tailor'S producten hebben lichte texturen, pure formules, zijn niet plakkerig, makkelijk uitspoelbaar en laten geen residu achter.
Wat u ook wilt; volume, krul of gladmaken.
Een complete serie producten die bestaat uit een shampoo, conditioner en styling-producten voor de mannen.
Om het verzorgingsritueel van de man compleet te maken, bied Tailor'S ook lichaamsverzorging producten met een heerlijke mannengeur.
De beste formules op basis van natuurlijke ingrediënten, die haar-en hoofdhuid beschermen.
Alle producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zorgen dat het haar gezond blijft.
Goede kwaliteit voor een goed betaalbare prijs.

Styling en finishing

De styling en finishing productlijn is Reload bij Michaela's Hair@Home. Reload is opgedeeld in verschillende sterkte-gradaties.Wat u ook wilt; volume, krul of gladmaken. Reload biedt een direct antwoord op al uw styling wensen. Elke gradatie wordt vervaardigd met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Als je professionele producten gebruikt dan komt je haar niet of nauwelijks in aanraking met synthetische siliconen. Deze verstikken je haar, waardoor je hoofdhuid vet wordt en je haar zwaar gaat aanvoelen. Professionele producten bevatten wateroplossende siliconen die zuurstofdoorlatend zijn. Deze zorgen niet voor vet of zwaar haar.
De Reload producten hebben lichte texturen, pure formules, zijn niet plakkerig, makkelijk uitspoelbaar en laten geen residu achter.Wat u ook wilt; volume, krul of gladmaken. Reload biedt een direct antwoord op al uw styling wensen.
Goede kwaliteit voor een goed betaalbare prijs.


Dare to be Yourself!

Ik heb gekozen voor mijn eigen visie, mijn eigen beleid, mijn eigen werkwijze en hierdoor mijn eigen identiteit.