Hairweaving


Droom jij van mooi, lang en vol haar ?

Vanaf nu is dit mogelijk bij Michaela's Hair@Home.

Door middel van hairweaves/ hairwefts creëer je volume en/of een prachtige haarverlenging .
Deze wefts zijn van zeer hoge kwaliteit en voelen heel zacht en glad aan.
Absoluut van 100% Human Remy Hair!
Dit betekend dat de haarschubben volledig in tact zijn en allen in dezelfde richting staan voor een mooi, natuurlijk en klitvrij resultaat en super dik tot in de haarpunten. (Double drawn)

(Om het haar dunner van structuur te maken en snel te kunnen ontkleuren, wordt het haar vaak ontschubd. Met ontschubben wordt de buitenste laag van het haar door een sterk agressief zuurbad verwijderd. Uiteraard komt dit niet ten goede van het haar en verliest het al zijn glans en veerkracht. Het haar wordt snel droog, dor en klitterig. Na dit proces krijgt het haar een siliconen coating om het er ogenschijnlijk weer mooi en glanzend uit te laten zien. Helaas zal deze siliconenlaag er na een aantal wasbeurten uitgewassen worden en blijf je met lelijk droog haar achter)

De haarschubben van het haar wat ik gebruik voor de hairweaving zijn absoluut in tact en onbehandeld. De wefts zijn afkomstig uit Rusland en Mongolië en zijn op dit moment de meest luxe lijn.
Het haar is erg sterk maar toch fijn van haarstructuur, waardoor het mooi past bij de Europese haarstructuur.


De wefts zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes, 45 cm, 55 cm en 65 cm. daarnaast in 32 verschillende kleuren, variërend van egaal tot gemixt, tot aan wefts met specifieke uitgroei. De wefts met uitgroei zijn ideaal voor klanten met balayages of een reeds aanwezige uitgroei. Zo blend de kleur van aanzet tot punt mooi in het haar.

De hairweaves/ wefts worden door middel van hele kleine ringetjes en draad bevestigd aan uw eigen haar, voor het mooiste resultaat is het noodzakelijk dat uw haar op uw achterhoofd (kruinpartij) 15 cm lang is. Deze wefts worden gemiddeld tussen de 6 -8 weken weer omhoog geplaatst, afhankelijk van de groei van het eigen haar.
Bij de juiste verzorging kunnen de wefts tot 1 jaar worden gebruikt. Door te werken met de nieuwste techniek is het niet schadelijk voor uw eigen haar.

Het advies is de belangrijkste eerste stap bij het plaatsen van hairextensions.
Graag nodig ik u uit voor een intake-gesprek om te bespreken welke hairweaves het beste bij u passen, we kunnen de kleurbepaling maken en of u een haarverlenging en of volumebehandeling wenst.

Voor volume heeft u aan 1 hairweave voldoende, wilt u haarverlenging bij fijn tot normaal haar heeft u 2 hairweaves nodig. Bij dik haar en voor extra volume zijn er 3 weaves nodig.
De prijzen zijn afhankelijk van de lengten. Beschikbaar in 45 cm, 55 cm en 65 cm

Dare to be Yourself!

Ik heb gekozen voor mijn eigen visie, mijn eigen beleid, mijn eigen werkwijze en hierdoor mijn eigen identiteit.