Sterk haar met Triniplexx


Sterker haar met Triniplexx.

Door chemische behandelingen, zoals blonderen, kleuren en permanenten en thermische behandelingen, zoals stijlen en föhnen, wordt het haar aangetast. Het haar wordt droog, de punten splijten en de glans en de kleur vervagen.
Deze symptomen worden veroorzaakt door het beschadigen van de zwavelbruggen in uw haar. Deze zwavelbruggen bepalen voornamelijk de sterkte en conditie van het haar. Als ze beschadigd zijn, wordt het haar zwakker en gevoeliger.
Wilt u sterker en gezonder haar, maar wilt u toch de behandelingen blijven doen die u normaal gesproken doet?
Wilt u een langer houdbare en meer glanzende kleur?
Wit u gespleten haarpunten repareren en breekbaar haar versterken?
En dit allemaal met maar 1 salon therapie?
Dit is mogelijk.
De laboratoria van Trinity hebben een revolutionaire formule uitgevonden: Triniplexx.
Wanneer het gebruikt wordt in combinatie met chemische behandelingen, voorkomt Triniplexx beschadigingen al voordat deze überhaupt ontstaan. Het creëert nieuwe zwavelbruggen en buffert de bestaande. Hierdoor wordt het haar voorzien van meer elasticiteit, meer kracht, verbeterde conditie en souplesse. De werkzame bestanddelen van Triniplexx dringen diep in het haar dankzij het Triniplexx Complex, een samenstelling van “Natural Origin Actives”. Dit innovatieve toevoegingssysteem zorgt voor een diepe penetratie in de cortex van het haar en garandeert hierdoor de gewenste resultaten.
Triniplexx because we never meant to break your hair


Behandelwijze

De Triniplexx behandeling wordt gestart met de Triniplexx Fluid (= stap 1), het meest geconcentreerde en belangrijkste product, dat kan worden toegevoegd aan elke vorm van chemische behandeling. Het gebruik van de Triniplexx Fluid wordt verder verbeterd en de salon behandeling wordt voltooid met behulp van het Triniplexx Mask (= stap 2), een masker dat uitsluitend is ontwikkeld voor salongebruik.
Triniplexx Mask is de intensieve behandeling die de zwavelbruggen, die zijn ontwikkeld door Triniplexx Fluid, met elkaar verbinden. Met het gevolg dat het haar intensief gehydrateerd en gevoed wordt. Niet alleen wordt de salon behandeling voltooid met behulp van dit Triniplexx Mask, maar zal het haar tegelijkertijd geneutraliseerd en gevoed worden.
Belangrijk:
De Triniplexx behandeling kan thuis worden voortgezet met behulp van de Triniplexx Shampoo & Triniplexx Conditioner (= stap 3), die samen verpakt zijn in een “HomeCare Set” en wordt slechts een of twee keer per week gebruikt.
Triniplexx Shampoo is dé verzorgende en versterkende shampoo voor haar dat is behandeld met Triniplexx Fluid. Het reinigt zacht en biedt een briljante glans aan het haar.
Triniplexx Conditioner verbetert de souplesse en biedt eveneens een briljante glans.
Alleen door gebruik te maken van de Triniplexx Home Care Producten, kunnen de behaalde resultaten van de Triniplexx behandeling in de salon gegarandeerd blijven.
De prijs van de Totale Triniplexx Therapy incl. HomeCare Set is € 45,95