Grijstinten

Het Nieuwe Blond.

Colours of Trinity presenteert The Grey Shades, namelijk de tinten Licht Grijs, Grijs en Donker Grijs.
Wat is de basis:
De beste resultaten worden alleen gegarandeerd wanneer de basis is geblondeerd tot een helder witte kleur. Het grote aantal blauw pigmenten in The Colours of Grey zijn verantwoordelijk voor het grijze eindresultaat en komen alleen tot hun recht als de basis bij voorkeur helemaal geen of een minimum aantal geel pigmenten bevat.
Hierdoor zal als eerste uw haar opgelicht moeten gaan worden, hierbij gaat het om geduld, techniek, de juiste blondeerpoeder en de toevoeging van OLAPLEX is echt een must ter behoud van de zwavelbruggen.
Nadat uw haar bijna of geen geel pigmenten meer bevat, wordt uw haar ingekleurd met The Colours of Grey.
Houdbaarheid:
The Colours of Grey zullen vervagen na ongeveer 8 tot 12 wasbeurten. Voor een optimale houdbaarheid adviseren wij een professionele Zilvershampoo en een professioneel Zilver Kleurhaarmasker.
Mijn advies: neem echt de tijd wanneer u één van deze drie kleuren wilt.
Omdat deze kleurbehandeling zeer intensief is vraag ik of u wilt bellen voor een afspraak, waardoor ik de tijd kan inplannen om een mooie grijstint te maken bij u.


Dare to be Yourself!

Ik heb gekozen voor mijn eigen visie, mijn eigen beleid, mijn eigen werkwijze en hierdoor mijn eigen identiteit.