Olaplex Haar-Herstel-Stappenplan

Herstel uw haar met OLAPLEX

Wanneer heb je Olaplex nodig?
Misschien herken je dit wel: als gevolg van chemische behandelingen, zoals het kleuren en permanenten van je haar, voelt je haar droog aan en breekt het sneller af dan voorheen. Andere boosdoeners die beschadigd haar kunnen veroorzaken zijn het gebruik van hete stylingtools óf overmatige blootstelling aan uv-straling door de zon en invloeden van chloor-en zoutwater. Pluizig, dof, glansloos en droog haar zijn hiervan het gevolg. Kies er daarom voor om je lokken te voorzien van een super boost met Olaplex!

Wat doet Olaplex?
Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. Een ander groot voordeel van Olaplex is dat kleur nog langer in je haar blijft zitten. Olaplex bevat daarbij ook nog eens geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën en polymeren. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor vrijwel ieder haartype.

IN ZES STAPPEN NAAR STRALEND EN GEZOND HAAR MET OLAPLEX:

Stap 1
Begin het herstellen. Een intense en herstellende verzorging met Olaplex begint allemaal in de salon. Allereerst word je haar vochtig gemaakt en de Olaplex nr.1 wordt aangebracht en verdeeld over heel het haar. Deze verzorging zal zo’n vijf minuten goed intrekken om zo het haar voor te bereiden op stap nummer 2.

Stap 2
Versterk het haar. Zonder het uit te spoelen zal door de stylist de Olaplex nr.2 worden aangebracht in het haar. Deze stap zorgt dat het herstelproces echt op gang komt en moet langer inwerken, zo’n twintig minuten. Hierna zal het haar worden gewassen en ingesloten met een masker of conditioner waarna het zal worden gedroogd in de salon.

Stap 3
Duurzame bescherming thuis. De Olaplex nr3, de Hair Protector, gebruik je ongeveer 1x per week thuis. Dit product zorgt ervoor dat je haar ook na de behandeling zijn kracht behoudt en dat je kleur langer mooi zal blijven. Verdeel Olaplex nr.3 op handdoekdroog haar en laat zo’n twintig minuten intrekken. Is je haar extreem beschadigd? Laat het dan extra lang intrekken door het bijvoorbeeld ’s nachts in je haar te laten zitten. Na deze verzorging was je je haar zoals je gewend bent en voor het beste resultaat kies je voor de Olaplex shampoo en conditioner.

Stap 4
Onderhoudende shampoo.
Deze shampoo herstelt je haar tijdens het wassen en brengt het weer terug naar zijn natuurlijke staat door een infuus van vocht en proteïnen, Je kunt de shampoo dagelijks gebruiken en in het bijzonder na het gebruik van de nr.3 Hair Perfector. Masseer het product goed in en laat het even intrekken, spoel het vervolgens goed uit.

Stap 5
Verzorgende conditioner.
De Olaplex nr.5 conditioner herstelt en verzorgd je haar zonder het zwaar te maken. Deze stap is geschikt voor alle haartypes. Breng een royale hoeveelheid aan en laat dit goed intrekken (ongeveer 3 minuten) van de aanzet tot in de punten en maak de behandeling af met de laatste stap.

Stap 6
Herstellende olie.
De Olaplex nr.7 Bonding Oil is een herstellende haarolie die pluizig haar vermindert, het haar herstelt en een hoge glans geeft aan het haar. Dit is de laatste stap naar glanzend en gezond haar.

Voor het beste resultaat is het aan te raden om de herstelbehandeling met Olaplex te onderhouden eens in de 6 weken
Het SALON - tarief van een herstelbehandeling met Olaplex is € 39,95
Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten - 60 minuten.

Nu is er voor THUIS ook een herstelbehandeling met Olaplex , namelijk met product nr.0 en nr.3.
Het thuispakket kost € 55


BELANGRIJK: BIJ BESCHADIGD HAAR
De Olaplex Herstelbehandeling zorgt voor structuuropbouw van het haar, maar is ook ideaal als voorbereiding op een chemische behandeling.

ERVAAR OLAPLEX NU ZELF
Dare to be Yourself!

Ik heb gekozen voor mijn eigen visie, mijn eigen beleid, mijn eigen werkwijze en hierdoor mijn eigen identiteit.