Haarkleuring

Mooi gekleurd haar.

Grijze haartjes camoufleren, highlights, lowlights, een totale kleuring met of zonder kleureffecten, het kan allemaal, met natuurlijk glanzend haar.
Er zijn veel verschillende technieken om je haar te kleuren, de kleurwens en het onderhouden van de kleur thuis zal de kleurtechniek bepalen.
De verftechniek waarbij enkele plukjes worden gekleurd, bijvoorbeeld bij een balayage, ombre, highlights of lowlights is de uitgroei veel minder zichtbaar, waardoor u thuis minder onderhoud heeft, kiest u voor een totale kleuring, dan is de keuze van de techniek weer geheel anders.
Het eindresultaat van de kleurbehandeling is vaak afhankelijk van de conditie en natuurlijke kleur van het haar. Wanneer de kleurwens blond is en u heeft zwart haar is dit veel gecompliceerder dan wanneer uw haarkleur twee tinten donkerder mag worden.

Heel handig is om foto's te laten zien van kleuren die u aanspreken, hierdoor kan er een beter kleuradvies gegeven worden en bekeken worden of het reëel en haalbaar is om de gewenste haarkleur te realiseren.
Wanneer u voor een kleuring kiest, is het erg belangrijk om te beseffen dat niet elke kleuring even lang zijn kleur zal behouden, rood haar of een beige kleur over geblondeerd haar, zal door het haar wassen eerder vervagen, dan bijvoorbeeld een blonde of bruine haarkleur.
Ik geef u graag tips en adviezen over producten, zoals een kleurshampoo en haarmasker voor thuisgebruik, die ervoor zorgen dat de kleur langer mooi blijft.
Mooi gekleurd haar blijft hierdoor heel mooi op kleur.

Het tarief kan het beste vooraf besproken worden, daar dit afhankelijk zal zijn van de kleurwens, haarlengte, dikte en kwaliteit van uw haar.
Aanrader: Een "OLAPLEX" toevoeging bij de haarverf, ter ondersteuning, om de conditie van uw haar optimaal te houden en/of zelfs te verbeteren.
Dare to be Yourself!

Ik heb gekozen voor mijn eigen visie, mijn eigen beleid, mijn eigen werkwijze en hierdoor mijn eigen identiteit.