Hairweave

Prachtig mooi vol lang haar met hairweaves/ hairwefts.

De haren van de hairweaves/ hairwefts waar ik mee werk zijn van 100% human hair geproduceerd. Dit betekent dat u de hairweaves/ hairwefts dus gewoon kunt wassen, krullen, stijlen en alles wat u normaal gesproken met u haar doet. Ik geef u hierover graag advies.

Advies Hairweaves/ Hairwefts
Het advies is de belangrijkste eerste stap bij van het plaatsen van hairweaves/ hairwefts. Wat wenst u, wat verwacht u? Verder bespreken wij welk merk hairweaves/ hairwefts het beste bij u past. Niet alleen qua kleur, maar vooral ook qua wat u dagelijks met uw haar wilt doen. Draagt u vaak een staart, maakt u vaak een hoge knot? Of misschien geeft u er de voorkeur aan om er weinig tijd aan te besteden? En wilt u een haarverlenging of wilt u juist een volumebehandeling?

Hair weave Microrings
Er wordt een pluk van het eigen haar aan een deel van de hairweft bevestigd met twee microring per plukje en dat over de gehele baan. Dit dient voor extra stevigheid. Er zullen hierbij voldoende strengen van het eigen haar gebruikt worden, zodat het gewicht van de baan gelijk verdeelt wordt. Het aantal benodigde banen is afhankelijk van de lengte en dikte van het eigen haar en de wens van een haarverlenging of het toepassen van volume.

Draagtijd en hoeveelheid
Afhankelijk van uw haargroei is de draagduur van deze methode gemiddeld zo’n 2-3 maanden. Uiteindelijk gaan de hairwefts uit groeien en zijn deze gemakkelijk te verwijderen en weer te herplaatsen. Deze methode is snel in het haar geplaatst.
De hoeveelheid wefts/ banen die u nodig heeft is afhankelijk van uw huidige haarlengte en dikte. Tevens hangt het er vanaf of u een haarverlenging of alleen volume wilt.
Voor volume heeft u zo’n 2-3 stuks nodig. Voor een haarverlenging zijn er minimaal 4-5 banen nodig of meer. Hoe dikker uw eigen haar en hoe korter uw eigen haar, hoe meer hairweaves u nodig heeft om een natuurlijke overloop te verkrijgen. Er zijn voldoende wefts nodig om de overgang van uw eigen haar naar de verlenging goed te laten verlopen. Bij het toepassen van te weinig wefts ziet u waar uw eigen haar op houdt.
De banen kunnen eventueel dubbel geplaatst worden. Dit houdt in bijvoorbeeld 4 banen dubbel plaatsen als 2 rijen/ stroken in het haar.

Voordelen/Nadelen
De voordelen zijn dat deze methode herplaatsbaar is. Hierdoor heeft u de eerste keer de kosten voor de aanschaf van het haar erbij, maar de daarop volgende keren alleen de kosten voor het verwijderen en het herplaatsen van de hairwefts (ook wel matten of banen genoemd). Een ander voordeel is dat het een mooie overloop heeft, doordat het hele banen zijn en geen losse plukjes. En een zeer belangrijk voordeel is dat u minder bevestigingen in het haar nodig heeft, in vergelijking met de losse plukjes methode met wel dezelfde hoeveelheid haar toevoeging, waardoor dit uiteindelijk minder schadelijk is. Het wel of niet schadelijk zijn van hairextensions of hair weave gaat dan ook niet zo zeer om het gebruik van wax of microrings, maar meer om de hoeveelheid bevestigingen.
Een nadeel is dat je minder goed met je vingers over je gehele hoofdhuid heen kan, aangezien het haar in hele stroken over de breedte van het hoofd wordt geplaatst.

Verwijderen Hairweaves
Het verwijderen in het geval van microrings is met behulp van de daarvoor bestemde tang de ringen open knijpen en de weft langzaam los halen. En in het geval van de methode met draad het draad voorzichtig los knippen, zonder het eigen haar hierbij te beschadigen.

Tarieven

Hairweaves / Hairwefts inzetten 1e keer

Haarlengte Volume Prijs

40 cm 50 gram €244,95
40 cm 100 gram €419,95
40 cm 150 gram €549,95

55 cm 60 gram €299,95
55 cm 120 gram €499,95
55 cm 180 gram €699,95

65 cm 70 gram €329,95
65 cm 140 gram €559,95
65 cm 210 gram €799,95

Tarieven

Hairweaves/ Hairweft Herplaatsen


Hairweaving 1 baan herplaatsen €32,50


Hairweaving 2 banen herplaatsen €52,50


Hairweaving 3 banen herplaatsen €72,50Dit tarief is gebaseerd tot een uitgroei van maximaal 9 weken,
na 9 weken herplaatsen wordt er een toeslag berekend.

Verzorging van jouw hairweave/ hairwefts

Ter behoud van de haarconditie haarwefts

BORSTELEN:
Borstel het haar altijd goed. Begin bij de haarpunten en met je andere hand houdt je het haar bovenaan vast. Je borstelt zo geleidelijk naar de hoofdhuid toe.
Ontwar je haar dagelijks, zodat er geen klitten en knopen kunnen ontstaan.
Borstel je haar goed uit voordat je het haar gaat wassen.
Het haar NOOIT borstelen of kammen als het nat is. Fohn het haar eerst een beetje droog alvorens je gaat borstelen.

WASSEN:
De wefts zetten bij de 1e keer wassen uit, het haar wordt dus nog voller en zal zich mooi blenden met jouw natuurlijke haar.
Voor mooi en zacht haar gebruik je ALTIJD professionele haar verzorgingsmiddelen die vrij zijn van sulfaten en parabenen. Was het haar altijd met het hoofd achterover gebogen, met de haarlengte mee, dit ter voorkoming van klitvorming. Was je haar NIET iedere dag, liefst 1 of 2 keer per week. Mocht je natuurlijke haar iets vet zijn, was dan alleen dit stukje haar of gebruik een droogshampoo.
Gebruik NOOIT volume producten , deze producten zetten de haarschubben open , waardoor de wefts onherstelbaar kunnen gaan klitten. Wees heel voorzichtig met het gebruik van zilvershampoo, dit kan een schadelijke invloed hebben op de kleur van het haar.
Breng een conditioner of haarmasker aan alleen op de lengte en punten, zorg ervoor dat je tijdens het uitspoelen geen resten achterblijven van shampoo en/of haarmasker. Heel goed uitspoelen.
Met een handdoek het haar voorzichtig droog deppen, zeker niet wrijven en draaien met de handdoek.

STYLING:
Voor extra verzorging en glans kan je een voedend serum in de punten strijken, dit serum beschermt de haarvezel en geeft een mooie glans.
Gebruik NOOIT geen volume producten, dit zet de haarschubben open, waardoor de wefts onherstelbaar kunnen gaan klitten.
Indien je een warmtetool gebruikt zoals een krul of stijltang, bescherm het haar met een hittebeschermer.

DO & DON'T

Ter behoud van de haarconditie hairweaves/ hairwefts

Draag het haar met slapen vast, bijvoorbeeld in een losse vlecht.
NOOIT met nat haar gaan slapen, dit kan onherstelbare klitten veroorzaken.
Föhn je haar altijd droog na het haarwassen
Producten die zwavelhoudende stoffen bevatten, zoals een thermaal bad, tasten de wefts aan en dienen daardoor beter te worden vermeden.
Zwemmen in zee- en/of chloorwater is erg slecht voor de kwaliteit van het haar, draag een badmuts of steek het haar helemaal omhoog, waardoor het niet nat wordt
Mocht je toch onder water gaan, spoel na iedere zwembeurt het haar meteen goed uit.
Laat nooit het chloor en zout in het haar trekken!
Pas op met zonnebrandcreme, dit kan verkleuringen geven aan het haar.
Laat je wefts geregeld checken en omhoog zetten na 6-8 weken.


Dare to be Yourself!

Ik heb gekozen voor mijn eigen visie, mijn eigen beleid, mijn eigen werkwijze en hierdoor mijn eigen identiteit.